Kies in de linkerkolom je categorie.

Vac.nr: 1471 Titel: Chauffeur of Chauffeuse (eigen vervoer)
Organisatie: King Arthur Groep Contactpersoon: Marjolijn Slingerland
Type: vacature Aantal gezochte vrijwilligers: 2
Wanneer:

overdag
door de week
Je brengt en haalt deelnemers van en naar het ontmoetingscentrum. Dit zijn mensen met dementie die voor dagbesteding komen. Voor het gebruik van je eigen auto voor clientenvervoer is de onkosten vergoeding 0,30ct per kilometer. Affiniteit hebben met dementie is wel een pré.Je werkt samen met een team van een activiteiten begeleider en stagiaires en vrijwilligers. De locatie is: Prinses Irenelaan 14 3554 HE Utrecht.en je moet bereid zijn om een VOG aan te vragen (kosten worden vergoed door de organisatie). Verder kun je bij actief vrijwilligerswerk deelnemen aan diverse trainingen en cursussen. Er wordt sóchtends gereden vanaf 9.00 uur en s´midags om 15.30 uur breng je de deelnemers weer naar huis.
Werktijd:
9.00 uur en om 15.30 uur ma./di./do./vr.
Waar:
 reageren


Vac.nr: 1451 Titel: Video - Heb je ons in beeld?
Organisatie: Omroep Houten Contactpersoon: Gerard Hurkmans
Type: vacature Aantal gezochte vrijwilligers: 5
Wanneer:

door de week
weekend
Heb je ons in beeld?
Omroep Houten zoekt

Ga je graag naar evenementen? Of maak jij graag video’s? Dan zoeken wij jou! Omroep Houten zoekt videoliefhebbers om van alles in en rondom Houten in beeld te brengen. Iedereen die kan filmen of dit wil leren, is van harte welkom! 

Omroep Houten is de lokale omroep van onze gemeente, en met een eigen radio- en videoploeg houdt de omroep zich bezig met alles wat er in de gemeente gebeurt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan politiek en onderwijs, maar ook festivals en sport. Bij de omroep leer je veel mensen kennen en kun je allerlei nuttige vaardigheden opdoen zoals interviewen en de techniek achter filmen. En het is natuurlijk gewoon heel gezellig! 

Dus lijkt video’s maken jou leuk? Of ben je benieuwd wat er nog meer te beleven valt bij Omroep Houten? Neem contact op!
Werktijd:
Waar:

Houten Zuid-West
 reageren


Vac.nr: 1450 Titel: Techniek - Ben jij onze held achter de schermen?
Organisatie: Omroep Houten Contactpersoon: Annemiek Schooten
Type: vacature Aantal gezochte vrijwilligers: 5
Wanneer:

door de week
weekend
Ben jij onze held achter de schermen? Omroep Houten zoekt

Ben jij gek op muziek? En lijkt het jou leuk om eens aan de knoppen te draaien? Dan zoeken wij jou! Omroep Houten zoekt radioliefhebbers die willen helpen met de techniek tijdens live-programma’s. En als je het nog niet kan, maar wel graag wil leren, ben je zeker welkom!

Omroep Houten is de lokale omroep van onze gemeente, en met een eigen radio- en videoploeg houdt de omroep zich bezig met alles wat er in de gemeente gebeurt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan politiek en onderwijs, maar ook festivals en sport. Bij de radio leer je veel mensen kennen en kun je allerlei nuttige vaardigheden opdoen zoals presenteren en techniek. En het is natuurlijk gewoon heel gezellig! 

Dus lijkt de techniek bij de radio jou leuk? Of ben je benieuwd wat er nog meer te beleven valt bij Omroep Houten? Neem contact op!
Werktijd:
Waar:

Houten Zuid-West
 reageren