Kies in de linkerkolom je categorie.

Vac.nr: 1693 Titel: Deelnemers verteltas
Organisatie: Van Houten & Co Contactpersoon: Annekee Bosveld
Type: vacature Aantal gezochte vrijwilligers: 1
Wanneer:

overdag
Iedere maandag ochtend maakt een groep vrouwen verteltassen voor de voorleesexpress in Houten.  Een verteltas is een tas spelmaterialen die gemaakt wordt rondom een kinderboek. Op deze manier wordt het lezen bij kinderen gestimuleerd.  De verteltas is ene goede opstap voor vrouwen die weer actief willen worden nadat zij een hele tijd niets hebben gedaan aan vrijwilligerswerk. Belangrijk is dat je maandagochtend kunt en dat je creatief bent en van handwerken houdt. 
Werktijd:
maandag tussen 9.00 uur en 11.00 uur
Waar:

Houten Noord-Oost
 reageren


Vac.nr: 1689 Titel: Iets betekenen voor mensen in hun laatste levensfase
Organisatie: Zorgspectrum Haltna Contactpersoon: Marion Vermeulen
Type: klus Aantal gezochte vrijwilligers: 4
Wanneer:

overdag
‘s avonds
door de week
weekend
Wie niet lang meer te leven heeft, is het liefst thuis. Voor de zorg zijn er meestal familie en vrienden,professioneel ondersteund door (wijk)verpleging. Bij ZorgSpectrum willen we graag zowel clienten als famiiie en vrienden bijstaan in die laatste levensfase. Hierin werken we samen met vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn er voor de zieke zelf en voor hun naasten. Dat kan overdag zijn,maar ook ′s avonds of in de nacht. Dat doen we in samenwerking met Proxima Terminale Zorg Thuis. Wij zoeken vrijwilligers** Als vrijwilliger bied je tijd,aandacht. Er zijn is het belangrijkste. Ben je overdag′s of voor de nacht beschikbaar. ** Voor deze functie kom je als vrijwilliger bij Proxima in dienst en wordt je opgeleid voor deze bijzondere functie. Je bepaalt zelf of je ingezet wilt worden in locaties van ZorgSpectrum of bij de mensen thuis en in welke gemeente. Ben jij Zelfstandig, flexibel,respectvol en zorgzaam? Dan bieden wij Zinvol en boeiend werk met onvergetelijke ervaringen Een gedegen 2 daagse introductietraining Goede begeleiding en scholing (specicale vooropleiding is niet nodig) Bijeenkomsten met collegavrijwilligers en vergoeding van gemaakte reiskosten.   Informatie Bel Proxima 030-6000017 (www.proxima-terminalezorg.nl )  of meldt je aan mail M.vermeulen2@zorgspectrum.nl
Werktijd:
in overleg
Waar:

Houten Noord-Oost
Houten Noord-West
Houten Zuid-Oost
Houten Zuid-West
Schalkwijk
‘t Goy
Tull en ‘t Waa
 reageren


Vac.nr: 1682 Titel: Collectant Amnesty International
Organisatie: Amnesty International Contactpersoon: Miriam Boonen
Type: klus Aantal gezochte vrijwilligers: geen maximum
Wanneer:

overdag
‘s avonds
door de week

In de week van 11 t/m 17 maart vindt weer de jaarlijkse collecte voor Amnesty International plaats. In Houten gaan er dan zo′n 100 vrijwilligers door de straten en vorig jaar is er een kleine 10.000 euro opgehaald. Meer informatie over Amnesty en de collecte vind je op https://www.amnesty.nl/steun-ons/collecte en meer over de werkgroep Houten zie je op https://houten.amnesty.nl/.

 

Heb je zin om dit jaar mee te helpen, stuur dan een berichtje naar de collectecoördinator Miriam Boonen via miriam.amnestycollecte@outlook.com of 06-15650638 (dit zorgt voor directer contact dan aanmelding via de website). We gaan uit van jouw voorkeur en beschikbare tijd: in je eigen straat/wijk of juist niet, heb je een uurtje of kun je misschien langer of vaker op pad. We zijn overal blij mee!

Werktijd:
halfuurtje tot enkele uurtjes
Waar:

Houten Noord-Oost
Houten Noord-West
Houten Zuid-Oost
Houten Zuid-West
Schalkwijk
‘t Goy
 reageren


Vac.nr: 1681 Titel: inkoopcoördinator Wereldwinkel Houten
Organisatie: Wereldwinkel Houten Contactpersoon: Paula de Korte
Type: vacature Aantal gezochte vrijwilligers: een of twee
Wanneer:

overdag
door de week
De inkoopcoördinator is verantwoordelijk voor de inkoop en samenstelling van het assortiment en voor de administratieve en logistieke verwerking van de ingekochte artikelen. De inkoopcoördinator wordt geassisteerd door vrijwilligers die delen van het assortiment inkopen. De inkoopcoördinator werkt nauw samen met de medewerkerscoördinator en de coördinator etaleren & inrichten. De inkoopcoördinator rapporteert aan het bestuur. Wat verwachten we van jou? Je onderschrijft doel, visie en missie van de Wereldwinkel. Je kunt werken met een kassasysteem/artikelenbestand en in- en verkoopgegevens analyseren. Je hebt een goede assortimentskennis en houdt deze kennis actueel. Je houdt voeling met de markt en speelt op trends in. Je kunt goed coördineren, plannen en organiseren. Je bent in bezit van een rijbewijs. Je kunt goed zelfstandig werken en werkt goed samen met de andere vrijwilligers.  De werkzaamheden nemen gemiddeld 10 uur per week in beslag. Het is mogelijk om de werkzaamheden te verdelen over twee vrijwilligers.      
Werktijd:
Waar:

Houten Noord-West
 reageren


Vac.nr: 1678 Titel: fondsenwervers (vrijwilligerswerk)
Organisatie: Voedselbanken Nederland Contactpersoon: Sandra Graus
Type: vacature Aantal gezochte vrijwilligers: 2
Wanneer:

overdag
door de week
weekend
Je wil vanuit je expertise een bijdrage leveren aan het bouwen van duurzame partnerships in fondsenwerving. In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De lokale voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Hiervoor werken wij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Voedselbanken Nederland is de landelijke vereniging voor 155 voedselbanken in Nederland. Iedereen, landelijk en lokaal (in totaal 8.300 mensen), werkt bij ons als vrijwilliger! De fondsenwervers zijn voor ons van groot belang in het bereiken van onze doelstellingen en het helpen van onze doelgroep. Dit ga je doen: je beheert de relatie met bestaande partners en ontwikkelt ideeën voor acties; je organiseert en begeleidt deze acties op pragmatische en creatieve wijze; je werkt samen met het team en het bestuurslid Fondsenwerving. Dit is jouw profiel: je hebt HBO werk- en denkniveau en ervaring in sales en/of marketing; je kunt goed organiseren;je hebt ervaring met de ontwikkeling en uitvoering van (fondsenwervings)acties. Wij bieden je: een enthousiast team ‘collega’s’; de mogelijkheid om mee te bouwen aan een prachtig doel; onkostenvergoeding (het werk bij Voedselbanken werkt pro Deo); flexibiliteit, werkzaamheden kunnen deels vanuit huis worden gedaan.
Werktijd:
enkele dagdelen per maand
Waar:

Houten Zuid-West
 reageren


Vac.nr: 1672 Titel: Gids Slim Thuis Woning
Organisatie: Slim Thuis Woning Contactpersoon: Karelle Villerius
Type: vacature Aantal gezochte vrijwilligers: 5-10
Wanneer:

overdag
door de week
Voor de Slim Thuis Woning zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.     Er zijn allerlei slimme oplossingen om woningen comfortabeler, veiliger en duurzamer te maken. Om wegwijs te worden in alle mogelijkheden is in Houten de Slim Thuis Woning ingericht. Ook de tuin is klimaat- en onderhoudsvriendelijk ingericht. Vrijwilligers ontvangen de bezoekers en leiden hen rond in de woning. De Slim Thuis Woning op Het Rond 109 is elke donderdagochtend open tussen 9.00 en 12.00 uur.  De woning is een initiatief van de gemeente Houten, Viveste, ZorgSpectrum en Rivas.   U sluit aan bij een kleine groep enthousiaste vrijwilligers die nu geregeld in de woning staan. Het streven is om iedereen 1 keer per maand aan de beurt te laten komen. In de Slim Thuis Woning werk je als duo: een host en een gids.   Wat vragen wij van een gids van de Slim Thuis Woning? -       Woning kunnen openen en sluiten (spullen klaarzetten en apparatuur aanzetten) -       Bezoekers rondleiden in de woning en uitleg geven over de beschikbare oplossingen -       Reden van bezoek achterhalen; met welke specifieke vraag komen bezoekers binnen -       Feedback op de woning vragen aan einde bezoek -       Terugkoppeling richting de contactpersoon van de Slim Thuis Woning over reacties en input bezoekers -       Pro-actieve houding: zelf nieuwe oplossingen aandragen richting contactpersoon van de Slim Thuis Woning -       Contact opnemen met het desbetreffende bedrijf als hun apparatuur in de woning niet goed functioneert -       Interesse en affiniteit met technische ontwikkelingen   Aanmelden U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar info@slimthuiswoning.nl of te bellen met mevrouw Villerius op 030-6392611.  
Werktijd:
donderdagochtend 9-12 uur
Waar:

Houten Noord-Oost
 reageren


Vac.nr: 1671 Titel: Host Slim Thuis Woning
Organisatie: Slim Thuis Woning Contactpersoon: Karelle Villerius
Type: vacature Aantal gezochte vrijwilligers: 5-10
Wanneer:
Voor de Slim Thuis Woning zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.   Er zijn allerlei slimme oplossingen om woningen comfortabeler, veiliger en duurzamer te maken. Om wegwijs te worden in alle mogelijkheden is in Houten de Slim Thuis Woning ingericht. Ook de tuin is klimaat- en onderhoudsvriendelijk ingericht. Vrijwilligers ontvangen de bezoekers en leiden hen rond in de woning. De Slim Thuis Woning op Het Rond 109 is elke donderdagochtend open tussen 9.00 en 12.00 uur. De woning is een initiatief van de gemeente Houten, Viveste, ZorgSpectrum en Rivas.   U sluit aan bij een kleine groep enthousiaste vrijwilligers die nu geregeld in de woning staan. Het streven is om iedereen 1 keer per maand aan de beurt te laten komen. In de Slim Thuis Woning werk je als duo: een host en een gids.   Wat vragen wij van een host van de Slim Thuis Woning? -       Woning kunnen openen en sluiten (spullen klaarzetten en apparatuur aanzetten) -       Bezoekers ontvangen -       Bezoekers actief binnenhalen -       Reden van bezoek achterhalen; met welke specifieke vraag komen bezoekers binnen -       Feedback op de woning vragen aan einde bezoek -       Gezellig praatje kunnen maken met bezoekers -       Terugkoppeling richting de contactpersoon van de Slim Thuis Woning over reacties en input bezoekers   Aanmelden U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar info@slimthuiswoning.nl of te bellen met mevrouw Villerius op 030-6392611.
Werktijd:
donderdagochtend 9-12 uur
Waar:

Houten Noord-Oost
 reageren


Vac.nr: 1667 Titel: Vrijwilliger Prokkel Houten
Organisatie: Van Houten&co Contactpersoon: Martine Broekema
Type: vacature Aantal gezochte vrijwilligers: 2
Wanneer:

overdag

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor Prokkel!

Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een (licht) verstandelijke beperking én iemand zonder.  Hier kunnen mensen met een verstandelijke beperking een dagje meekijken in het bedrijfsleven.
Prokkel Houten is een kleine tak van Prokkel Nederland. Prokkel Nederland is heel groot en door heel het land en bijna het hele jaar door. Prokkel Houten is een stuk kleiner, één keer in het jaar en wij richten ons meer, vergeleken met Prokkel Nederland, op de wensen van de cliënt en het bedrijf en zoeken deze stage in hun woonomgeving. Prokkel Houten is in 2011 heel klein begonnen maar is nu uitgegroeid tot een zeer succesvol project.
We organiseren ieder jaar Prokkel stages. Deze organiseren wij zoveel mogelijk binnen de gemeente Houten. Onze visie is dat het goed is om mensen zoveel mogelijk in hun eigen woonomgeving te laten participeren. Het uitgangspunt is de wensen van de deelnemers. Dit is de basis waaruit we een geschikte stage plaats voor één dag gaan zoeken. Door deze unieke werkwijze kunnen we maatwerk leveren en rekening houden met de mogelijkheden en beperkingen van de deelnemers en bedrijven.
We dragen er zorg voor dat mensen veilig op de plaats van bestemming komen en begeleiden ze wanneer ze zelfstandig geen vervoer kunnen regelen. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om deel te nemen. De deelnemers komen uit heel Houten (woonvoorzieningen, dagbesteding, nog thuiswonend etc.). Prokkel Houten is een enthousiaste werkgroep van ‘van Houten&co’ en bestaat momenteel uit drie vrijwilligers. Nu zijn wij op zoek naar twee enthousiaste vrijwilligers die mee kunnen helpen om dit project ook dit jaar weer tot een succes te brengen!
  • Heb jij affiniteit met de doelgroep en/of ben je bekend met de doelgroep (licht) verstandelijk beperking?
  • Ben je bekend met Exel?
  • Ben je bekend met de Apps van Google?
  • En ben je communicatief vaardig?
Dan zijn we op zoek naar jou! We werken twee á drie dagen in de week, vanaf nu naar donderdag 7 juni toe. Dan is de nationale Prokkeldag! Voor meer informatie stuur dan een mailtje naar: Martine Broekema: m.broekema@vanhoutenenco.nl  of bel naar 030-7001511. Huis van Houten, Onderdoor 160 (boven de bibliotheek), Houten.
Werktijd:
in overleg
Waar:
 reageren


Vac.nr: 1661 Titel: Vrijwilligers Project TOM: valpreventieprogramma
Organisatie: Project TOM Contactpersoon: Rianne Rombout
Type: vacature Aantal gezochte vrijwilligers: 30
Wanneer:
Voor project TOM zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die woonachtig zijn in Houten.

Project TOM is een uniek valpreventieprogramma voor 65-plussers. Houten is de derde proefregio waar project TOM van start gaat. Als vrijwilliger kunt u de deelnemers ondersteunen door bijvoorbeeld valrisico’s in en rondom de woning van de deelnemer te signaleren, helpen met het invullen van de online vragenlijst die de deelnemer drie keer ontvangt of gewoon door een kop koffie te drinken en een praatje te maken.  

Wat vragen wij van u als vrijwilliger?
• Aanspreekpunt voor één of twee ouderen die deelnemen
• Indien de deelnemer dit wenst: het afnemen van een valrisicotest in en om het huis 
• U bent bereid om minimaal drie keer bij een deelnemer langs te gaan
• Een gezonde dosis enthousiasme  

Wat krijgt u als vrijwilliger? 
• U bouwt mee aan valpreventie in Houten
• Een valpreventietraining (halve dag), inclusief uitleg over valrisicotest. Dit wordt u aangeboden door VeiligheidNL 
• U draagt uw steentje bij aan het welzijn van ouderen in Houten
• Contact met ouderen  

Aanmelden
U kunt zich aanmelden als vrijwilliger voor project TOM in Houten door een e-mail te sturen naar info@projecttom.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.  
Werktijd:
dagdeel per twee weken
Waar:
 reageren


Vac.nr: 1632 Titel: Trekkers van werkgroepen
Organisatie: Stichting Gehandicaptenbelangen Houten (SGH) Contactpersoon: Nasrin Tabibian
Type: klus Aantal gezochte vrijwilligers: 4
Wanneer:

overdag
door de week
weekend
Stichting Gehandicaptenbelangen Houten (SGH) behartigt de belangen van mensen met een chronische ziekte of lichamelijke of verstandelijke beperking. SGH heeft diverse werkgroepen en projecten waaronder: Scholenproject, beweging, ontspanning, belangenbehartiging en bereikbaarheid. SGH is op zoek naar mensen die affiniteit hebben met onze doelgroep en de trekkersrol op zich willen nemen voor één van onze projecten of werkgroepen. Dit houdt in dat zij aanspreekpunt zijn van de project- of werkgroep, activiteiten begeleiden, meedenken over nieuwe projecten en helpen deze organiseren.
Voor meer informatie over de SGH zie: www.gehandicaptenbelangenhouten.nl.
Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Stuur dan een email naar: sghhouten@gmail.com.
Werktijd:
paar dagdelen per maand
Waar:

Houten Noord-Oost
Houten Noord-West
Houten Zuid-Oost
Houten Zuid-West
 reageren


Vac.nr: 1630 Titel: GEZOCHT: Vrijwillige Back-up-kok voor verschillende sociale eetinitiatieven!
Organisatie: van Houten & Co Contactpersoon: Joeri van de Riet
Type: vacature Aantal gezochte vrijwilligers: 2
Wanneer:

overdag
‘s avonds
door de week
weekend
GEZOCHT: Vrijwillige Back-up-kok voor verschillende sociale eetinitiatieven! Voor verschillende sociale eetinitiatieven door heel Houten zoeken we een vrijwillige back-up kok! Het komt namelijk vaak voor dat de kok van een bepaald eetinitiatief ziek is of niet kan komen. Dat zorgt ervoor dat zo’n activiteit niet door kan gaan en dat kan eigenlijk niet! Kan jij zelfstandig voor groepen koken en heb je een hart voor verschillende doelgroepen in de samenleving? Dan is deze vacature voor jou. Ook als je veel verschillende mensen wil ontmoeten.  
Wat we vragen: - Je moet zelfstandig een menu kunnen samenstellen voor een groep binnen een bepaald budget. - Je kan koken voor groepen tot max. 30 personen - Een aantal keren per jaar inzetbaar te zijn. - Je haalt plezier uit telkens een nieuwe omgeving met nieuwe mensen/vrijwilligers. - Je moet zelfstandig kunnen werken, zodat je ook werk kan delegeren aan vrijwilligers die je ondersteunen.   Wat we je bieden:
- Uitdagend, leuk en zinvol vrijwilligerswerk - Deskundige begeleiding vanuit afdeling Opbouwwerk - Trainingen voor deskundigheidsbevordering - Contact met andere culturen - WA-verzekering
Werktijd:
verschillend
Waar:

Houten Noord-Oost
Houten Zuid-Oost
Houten Zuid-West
 reageren


Vac.nr: 1594 Titel: bus coordinator van de PlusBus Houten
Organisatie: Plusbus Houten Contactpersoon: Paul Raaijmakers
Type: vacature Aantal gezochte vrijwilligers: 2
Wanneer:

overdag
door de week
De PlusBus Houten zorgt voor dagtochten in de regio voor senioren van de gemeente Houten. Het gaat om rondritten met lunch en om doelritten naar bijvoorbeeld een museum, rondvaart, Keukenhof, markten in de omgeving......... De buscoordinator: - heeft de zorg voor de bus/parkeerplaats - onderhoudt contact met de garage over onderhoud - heeft het beheer van de bussleutels en bustelefoon - maakt afspraken met de chauffeurs van de dagtochten over gebruik van de bus   en aflevering na de dagtocht  
Werktijd:
1 a 2 dagen per week i.o.m. de andere buscoordinator
Waar:

Houten Noord-Oost
Houten Noord-West
Houten Zuid-Oost
Houten Zuid-West
 reageren


Vac.nr: 1593 Titel: begeleider op de PlusBus Houten
Organisatie: Plusbus Houten Contactpersoon: Paul Raaijmakers
Type: vacature Aantal gezochte vrijwilligers: 5
Wanneer:

overdag
door de week
De PlusBus Houten verzorgt dagtochten in de regio voor senioren in de gemeente Houten. Het gaat om rondritten met lunch  en om doelritten naar bijvoorbeeld een museum, rondvaart, Keukenhof, markten in de omgeving..... De begeleider op de bus : - zijn de gastvrouw, - heer tijdens de dagtocht - bellen de deelnemers een dag tevoren over herinnering aan de afhaaltijd en vanuit de bus    over de exacte afhaaltijd op de dag zelf - zorgen voor vervanging van deelnemers bij eventuele afzeggingen - incasseert de bijdragen van de deelnemers van de dagtocht - stemmen af met de chauffeur over de deelnemers en afhaaladressen  
Werktijd:
van ca. 10.00-17.00 uur frequentie in overleg
Waar:

Houten Noord-Oost
Houten Noord-West
Houten Zuid-Oost
Houten Zuid-West
Schalkwijk
‘t Goy
Tull en ‘t Waa
 reageren


Vac.nr: 1576 Titel: Kortdurende praktische hulp aan uw medemens
Organisatie: van Houten&co Contactpersoon: Daphne van Dijk
Type: klus Aantal gezochte vrijwilligers:
Wanneer:
Wilt u zo nu en dan wat van uw tijd en energie geven om iets voor een ander te betekenen? Dan is deze vacature wat u zoekt.

Wat houdt deze vacature in?
De consulent Welzijn van ‘van Houten&co’ ondersteunt Houtenaren bij al hun vragen op het gebied van welzijn. Regelmatig komt de consulent mensen tegen die op zoek zijn naar kortdurende praktische hulp. Iemand die hen op en neer kan brengen naar het ziekenhuis, samen met hen een boodschap kan doen, een middagje kan komen helpen met het schilderen van een muur etc. Het gaat hierbij om eenmalige ondersteuning en niet om structurele wekelijkse hulp. Ideaal dus als u graag zo nu en dan iets voor een ander wilt betekenen, maar niet wekelijks aan iets vast wilt zitten.

Hoe wordt u ingezet? 
Nadat u gereageerd heeft op deze vacature, maakt één van de consulenten Welzijn een kennismakingsafspraak met u. Als we gezamenlijk tot de conclusie komen dat deze vrijwilligersfunctie iets voor u is, komt u op onze vrijwilligerslijst en kunnen wij samen met u gaan ondersteunen bij verschillende hulpvragen van bewoners uit Houten. U krijgt een vrijwilligerscontract van ‘van Houten&co’. 

Wat vragen we van u? 
Aan vrijwilligers worden geen specifieke opleidingseisen gesteld. De filosofie is dat mensen een schat hebben aan ervaringen, bekwaamheden, deskundigheid en kennis. Maar bovenal beschikken over menselijke kwaliteiten zoals optimisme, zorgzaamheid, humor, vriendelijkheid en flexibiliteit.

Wat bieden wij u? 
Het inzetten voor een ander kan u een heleboel opleveren. Een gevoel van voldoening, dankbaarheid van de hulpvrager en echt wat kunnen doen met uw expertise en talenten maakt dat u zich betekenisvol voelt. Ook zult u mensen ontmoeten, die u anders misschien nooit tegengekomen was. Daarnaast wordt u als vrijwilliger van ‘van Houten&co’ jaarlijks in het zonnetje gezet tijdens het vrijwilligersfeest en kunt u meedoen aan allerlei cursussen en workshops van de Vrijwilligersacademie.

Meer weten? Voor informatie of aanmelding als vrijwilliger kunt u contact opnemen met de consulenten Welzijn, Yves Wolbers, Sanne Huiden en Daphne van Dijk, te bereiken op 030 7001500 en info@vanhoutenenco.nl
Werktijd:
Waar:
 reageren


Vac.nr: 1563 Titel: Redactielid wijkkrant Noordooster
Organisatie: Van Houten & Co Contactpersoon: Annekee Bosveld
Type: klus Aantal gezochte vrijwilligers: 2
Wanneer:
Voor de redactie van wijkkrant de Noordooster zoeken we redactieleden die in deze wijk wonen. De krant komt 2 keer per jaar uit. Wanneer je van schrijven houdt, je vindt het leuk om op pad te gaan om een interview af te nemen, neem dan contact op!
Werktijd:
Twee keer per jaar redactievergadering en eigen tijd in te delen voor de schrijf werkzaamheden.
Waar:
 reageren


Vac.nr: 1533 Titel: Office manager
Organisatie: Voedselbanken Nederland Contactpersoon: Sandra Graus
Type: vacature Aantal gezochte vrijwilligers: 2
Wanneer:

overdag
door de week
Voedselbanken Nederland is op zoek naar een vrijwillige Office manager voor het secretariaat in Houten, heb je interesse klik dan hier voor meer informatie
Werktijd:
2 dagen per week van 10.00 uur tot 16.00 uur
Waar:

Houten Noord-Oost
 reageren


Vac.nr: 1532 Titel: Medewerker Secretariaat
Organisatie: Voedselbanken Nederland Contactpersoon: Martha Oonk
Type: vacature Aantal gezochte vrijwilligers: 1
Wanneer:
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger om het secretariaat van de Vereniging van Voedselbanken Nederland te versterken. Kijk voor meer informatie op: https://voedselbankennederland.heeft-vacatures.nl/medewerker-secretariaat-houten/132809/0
Werktijd:
2 dagen per week van 10.00 uur tot 16.00 uur
Waar:
 reageren


Vac.nr: 1526 Titel: Vrijwilliger bij Reinaerde De Ronde Steden
Organisatie: Reinaerde, de Ronde Steden Contactpersoon: Sanne Loomans
Type: vacature Aantal gezochte vrijwilligers: 1
Wanneer:

‘s avonds

De Ronde Steden is op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om ongeveer eens per week te koken met een leuke dame die een ontzettend leuke humor heeft, goed kan verwoorden wat ze wil en houdt van samen een sigaretje roken en/of een spelletje op de Wii spelen.

De cliënten van de Ronde steden zijn (jong) volwassenen met een lichte verstandelijke beperking en aanverwante psychiatrische problematiek. Deze cliënten hebben de wens om meer zelfstandig te gaan wonen en kunnen dit met de juiste begeleiding en ondersteuning leren. Bent u de vrijwilliger die wij zoeken? Neem dan contact op met de begeleiders van de Ronde Steden. Per mail via sloomans@reinaerde.nl of rondesteden@reinaerde.nl.
Liever telefonisch? Dan kunt u bellen naar 0613763852

Aan de slag Als u als vrijwilliger aan de slag wilt bij Reinaerde maken we duidelijke afspraken met u over de aard en inhoud van het werk, hoe vaak u komt en wie uw contactpersoon is.
Wordt u vrijwilliger bij Reinaerde, dan ontvangt u van ons een vrijwilligersovereenkomst. Daarbij zit ook een informatiegids waarin allerlei extra informatie staat over vrijwilligerswerk bij Reinaerde. Ook praktische zaken komen hierin aan bod.

Werktijd:
Ongeveer eens per week in overleg.
Waar:

Houten Zuid-Oost
Houten Zuid-West
 reageren