Naam: Roel Melchers
Beschikbaarheid: overdag ‘s avonds door de week weekend
Ingeschreven sinds: 01-03-2018
Talent:

Loopt het niet zo lekker...

Wat ik vroeger beroepsmatig deed... doe ik nu alleen nog voor ideële verenigingen stichtingen en werkgroepen.

Denk aan zaken zoals:

  • Het nemen van een besluit gaat zo moeizaam...
  • De uitvoering van een besluit laat soms op zich wachten...
  • Twee vrijwilligers kunnen moeilijk door een deur...
  • Bestuursleden zijn niet te krijgen...
  • We willen meer dan we aankunnen...
  • Waarom lukt het toch niet om een wens om te zetten in actie...
  • We willen meer leden betrekken bij het beleid. Maar hoe doe je dat...
  • Hoe zet je een media-compagne op...
  • Prioriteren. Hoe gaat dat...
  • ...

Bij dit soort zaken kan ik je van dienst zijn.
Maar altijd binnen een bepaalde periode. Dat kan best een lange periode zijn. Een jaar bijvoorbeeld. Maar het doel van mijn betrokkenheid is dat ik me terugtrek en je de zaken zelf gaat aanpakken.

Lijkt het je wat... Geef me een belletje.

Roel Melchers 0651 279 332Naam: Boudewijn van Elst
Beschikbaarheid: overdag door de week
Ingeschreven sinds: 12-06-2018
Talent: Ik ben een 41 jarige man. In het verleden werkte ik in de beveiliging tot ik last kreeg van een sociale angst stoornis waardoor ik mijn werk niet meer kon doen. Een jaar geleden bleek dat ik een autistische aandoening heb. Eigenlijk heb ik geen last van het heeft in mijn geval meer voor- dan nadelen. Enkele jaren geleden ben ik mij gaan verdiepen in web development. Ik ben erg handig met Wordpress het meest gebruikte content management systeem ter wereld waarmee men een eigen website kan onderhouden. Naast Wordpress ben ik ook bekend met HTML5 en CSS3. Sinds enkele weken ben ik Javascript en Photoshop aan het verkennen. Door de sociale angst is het lastig om met vele onbekende mensen te werken. Ik zoek daarom een kleine werkplek waar ik mijn zelfstudies en hobbies met vrijwilligerswerk kan combineren. Af en toe vanuit huis werken is geen enkel probleem maar het is voor mij belangrijk dat er wel contact is met mensen. In het verleden heb ik ouderen en mensen met een licht verstandelijke handicap individueel tablet en computer les gegeven. Ook voor dat soort vrijwilligerswerk sta ik open. In eerste instantie zoek ik vrijwilligerswerk voor 2 a 3 dagdelen per week. Ik zou dat als alles goed verloopt willen uitbreiden.


Naam: Charmayne Girrel
Beschikbaarheid: overdag door de week
Ingeschreven sinds: 30-08-2016
Talent: Als afgestudeerd maatschappelijk werker met een bachelor diploma op zak wil ik graag iets kunnen betekenen voor een ander. Dit is dan ook de reden dat ik mij als vrijwilliger wil inzetten en ben ik enthousiast om aan de slag te gaan! Ik heb onder andere ervaring opgedaan binnen het speciaal voortgezet onderwijs in Rotterdam als schoolmaatschappelijk deskundige. Daar heb ik gewerkt met jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Dit vond ik ontzettend leuk om te doen en voelde elke dag als een nieuwe uitdaging! Dus bent u op zoek naar een begeleider maatje oppas of denkt u een andere geschikte plek voor mij te hebben neem dan contact met mij op en wie weet tot snel!


Naam: Drs Fred WJ van den Brink QE
Beschikbaarheid: overdag ‘s avonds door de week weekend
Ingeschreven sinds: 26-10-2016
Talent: Curriculum Vitae Personalia Naam: Fred van den Brink Geb. datum: 24/10/1970 Telefoon: 06-11056554 Opleidingen 1977 – 1983 Basisonderwijs 1983 – 1989 Middelbare school ongedeeld VWO. “College de Klop Utrecht” 1989 – 1995 Rijksuniversiteit Limburg Maastricht. Economie doctoraal bedrijfseconomie specialisatie marketing en marktonderzoek. Aug 1994 – Febr 1995 Universidad Carlos III Madrid Spanje. Uitwisseling Universiteit 1998 – 2000 Post-HBO exportmarketing management HEAO Sittard Werkervaring 1983 – 1989 Medewerker groentewinkel. 1990 – 1991 Medewerker bediening “La Bute aux Boix” België. 1992 – 1996 Barmedewerker lunchcafé “The Family” MECC (Maastrichts Expositie Congres Centrum) Laatste 10 maanden; bedrijfsleider. 1996 – 1997 Customers Service Representative Boston Scientific Corporation Maastricht. 1997 – 1999 Head Customers Service Representative Boston Scientific International BV Maastricht. 1999 – 2000 Account Receivable Clerck Boston Scientific International Holding BV Maastricht. 2000 – 2002 Manager Commercial Finance. CEMET (Central Europa Middle East and Turkey) and Subs. Sinds mei 2002 volledig afgekeurd en in de WAO. Omdat ik zo hoog opgeleid ben EN 5 talen vloeiend kan gebruiken EN ik veel werkervaring heb denk ik dat ik ondanks de WAO zeer veel kennis kan delen en veel mensen zou kunnen helpen en\of ondersteunen. Heb vrijwilligerswerk gedaan als: 1. Hoofd kleding/schoenen bij kringloop Baarn/Bunschoten 2. Medewerker Emmaus Leidsche Rijn Utrecht 3. Geven van bewegibgoefeningen en spel voor zwaar dementerende mensen in verpleeg/verzorgcentrum De Blinkerd Baarn


Naam: Gorgeat soliman
Beschikbaarheid: overdag door de week
Ingeschreven sinds: 17-05-2018
Talent: Hoi ik ben een jonge getrouwde vrouw van 38 moeder van 2 kinderen die van Egyptische afkomst is en nu in Nederland sinds 2002 woont ben ingeburgerd en spreek Nederlands op niveau 3 moedertaal Arabisch heb zelf wel een beperking door een auto-ongeval in 2011 waarbij nek en schouderletsel opgelopen dus kan geen zwaar werk doen zoals tillen nu na dat ik 6 jaar verder ben wil ik me weer gaan richten op de arbeidsmarkt en gaan oriënteren ik heb de universiteit afgemaakt in alexandrie dat gewaardeerd is in Nederland als een hbo richt maatschappelijk dienstverlener wil nu graag Kennis gaan opdoen door middel van vrijwillerswerk om een keuze te gaan maken welke richting ik een baan met opleiding kan gaan zoeken in de toekomst


Naam: J van Dijk
Beschikbaarheid: overdag ‘s avonds door de week
Ingeschreven sinds: 19-01-2017
Talent: Ik ben een onderwijsmens in hart en handen samenwerken is mijn voorwaarde/uitgangspunt openheid en integriteit zijn mijn kernwaarden Ik kan veel vind veel interessant en leer graag nieuwe zaken.


Naam: Jan de Vries
Beschikbaarheid: overdag door de week
Ingeschreven sinds: 02-09-2017
Talent: >40 jaar onderwijservaring p.o.


Naam: Joy Winter
Beschikbaarheid: overdag
Ingeschreven sinds: 05-11-2017
Talent: Ik ben een eerste jaars student Sociaal Werk. En ik zoek voor school een vrijwilligerswerk plek. Voor school moet ik 50 uur van de periode november tot juni maar ik wil graag langer door als dat mogelijk is omdat het me erg leuk lijkt om wat te doen voor de samenleving.


Naam: kaj van diemen
Beschikbaarheid: overdag door de week
Ingeschreven sinds: 29-03-2017
Talent: mijn talent is toneel en koken. ik speel graag toneel en doe ook aan recreatie op vakantieparken. qua koken doe ik dit graag voor grote groepen nieuwe gerechten bedenken en maken is het leukste


Naam: kim
Beschikbaarheid: overdag ‘s avonds door de week weekend
Ingeschreven sinds: 24-07-2017
Talent: ik zoek een leuke uitdaging en tijd besteding als vrijwilliger


Naam: Kirsten van hugten
Beschikbaarheid: overdag ‘s avonds door de week weekend
Ingeschreven sinds: 28-09-2016
Talent: Ik ben kirsten ik ben 25 jaar Ik heb ervaring met kleine kinderen door mijn stage op een gastouder verblijf daarnaast heb ik horeca ervaring zowel keuken als bediening catering en achter de bar


Naam: Leonie van Rossenberg
Beschikbaarheid: overdag door de week
Ingeschreven sinds: 17-07-2017
Talent: Ik wil graag ervaring opdoen in werkgebieden die mij nog onbekend zijn.


Naam: Marije Vernooij
Beschikbaarheid:
Ingeschreven sinds: 04-01-2018
Talent: Enthousiast creatief organisatorisch sterk


Naam: Marjan Overdiep
Beschikbaarheid: overdag door de week
Ingeschreven sinds: 07-07-2017
Talent: Als ex-hrm manager ben ik goed in het omgaan met mensen en hen te stimuleren tot verbetering of verandering danwel acceptatie. Problemen bespreken helpen met oplossing evt. Conflictbemiddeling.


Naam: Marlijne Boumeester
Beschikbaarheid: overdag ‘s avonds door de week weekend
Ingeschreven sinds: 17-05-2016
Talent: Ik studeer momenteel taalwetenschap in Utrecht. Vanuit mijn liefde voor taal lijkt het mij heel leuk om andere mensen te helpen bij het leren van de Nederlandse taal. Ik ben geduldig en enthousiast en sta open voor andere culturen.


Naam: Paul Bartelsman
Beschikbaarheid: overdag door de week
Ingeschreven sinds: 06-03-2017
Talent: Zie https://www.linkedin.com/in/paulbartelsman


Naam: Renata Aratto Bicudo van Veen
Beschikbaarheid: overdag
Ingeschreven sinds: 28-01-2018
Talent: Ik ben een vrouw die heel goed kan luisteren en ondersteuning kan geven. Ik bezit wel empathisch vermogen en ben een goede gezelschap. Verder ben ik gek op dieren en vind ik heel leuk om met hen te zijn.


Naam: Robert Praas
Beschikbaarheid: overdag
Ingeschreven sinds: 26-01-2017
Talent: Ik draag graag mijn steuntje bij aan het werken aan oplossingen voor de wereldproblemen. Ik ben enthousiast en zet door.


Naam: Ronald
Beschikbaarheid: overdag
Ingeschreven sinds: 26-09-2017
Talent: 38 jaar gewerkt in de grafische industrie Ben flexibel en ben best handig met mijn handen. Kan goed met mensen omgaan.


Naam: Roos Poulissen
Beschikbaarheid: overdag door de week weekend
Ingeschreven sinds: 14-03-2017
Talent: Ik ben 25 jaar jong en wil daarom nog graag een opleiding doen. In september wil ik beginnen met de BBL opleiding administratief medewerkster en tot die tijd mag ik vrijwilligerswerk verrichten van mijn bijstandsorganisatie. Ik wil graag iets doen in de administratie of financiële administratie zodat ik vast kan proeven van het werk en het goed staat op mijn cv voordat ik een leerbedrijf zoek.


Naam: Tamara van der Nol
Beschikbaarheid: overdag door de week
Ingeschreven sinds: 09-02-2017
Talent: mijn talent is vooral gericht op klantenservice en klantgerichtheid daarnaast ben ik erg sociaal voelend.