Naam: arjanne bezemer
Beschikbaarheid: overdag door de week weekend
Ingeschreven sinds: 21-05-2017
Talent: In het kader van mijn opleiding tot kindercoach ben ik op zoek naar kind in de leeftijd tussen 6 en 12 jaar die ik (gratis) coaching kan bieden. Wat houdt dit in? De coaching bestaat uit 5 sessies van max. 1 uur per sessie. De coaching is gericht op bijvoorbeeld: het versterken van zelfvertrouwen omgaan met boosheid omgaan met scheiding van ouders vergroten van sociale vaardigheden. De bedoeling is dat de sessies opgenomen worden zodat mijn supervisor mijn leerproces kan volgen en mij van feedback kan voorzien. De opnames worden na de coaching verwijdert. Mocht je interesse hebben neem dan gerust contact met mij op.


Naam: Charmayne Girrel
Beschikbaarheid: overdag door de week
Ingeschreven sinds: 30-08-2016
Talent: Als afgestudeerd maatschappelijk werker met een bachelor diploma op zak wil ik graag iets kunnen betekenen voor een ander. Dit is dan ook de reden dat ik mij als vrijwilliger wil inzetten en ben ik enthousiast om aan de slag te gaan! Ik heb onder andere ervaring opgedaan binnen het speciaal voortgezet onderwijs in Rotterdam als schoolmaatschappelijk deskundige. Daar heb ik gewerkt met jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Dit vond ik ontzettend leuk om te doen en voelde elke dag als een nieuwe uitdaging! Dus bent u op zoek naar een begeleider maatje oppas of denkt u een andere geschikte plek voor mij te hebben neem dan contact met mij op en wie weet tot snel!


Naam: Drs Fred WJ van den Brink QE
Beschikbaarheid: overdag ‘s avonds door de week weekend
Ingeschreven sinds: 26-10-2016
Talent: Curriculum Vitae Personalia Naam: Fred van den Brink Geb. datum: 24/10/1970 Telefoon: 06-11056554 Opleidingen 1977 – 1983 Basisonderwijs 1983 – 1989 Middelbare school ongedeeld VWO. “College de Klop Utrecht” 1989 – 1995 Rijksuniversiteit Limburg Maastricht. Economie doctoraal bedrijfseconomie specialisatie marketing en marktonderzoek. Aug 1994 – Febr 1995 Universidad Carlos III Madrid Spanje. Uitwisseling Universiteit 1998 – 2000 Post-HBO exportmarketing management HEAO Sittard Werkervaring 1983 – 1989 Medewerker groentewinkel. 1990 – 1991 Medewerker bediening “La Bute aux Boix” België. 1992 – 1996 Barmedewerker lunchcafé “The Family” MECC (Maastrichts Expositie Congres Centrum) Laatste 10 maanden; bedrijfsleider. 1996 – 1997 Customers Service Representative Boston Scientific Corporation Maastricht. 1997 – 1999 Head Customers Service Representative Boston Scientific International BV Maastricht. 1999 – 2000 Account Receivable Clerck Boston Scientific International Holding BV Maastricht. 2000 – 2002 Manager Commercial Finance. CEMET (Central Europa Middle East and Turkey) and Subs. Sinds mei 2002 volledig afgekeurd en in de WAO. Omdat ik zo hoog opgeleid ben EN 5 talen vloeiend kan gebruiken EN ik veel werkervaring heb denk ik dat ik ondanks de WAO zeer veel kennis kan delen en veel mensen zou kunnen helpen en\of ondersteunen. Heb vrijwilligerswerk gedaan als: 1. Hoofd kleding/schoenen bij kringloop Baarn/Bunschoten 2. Medewerker Emmaus Leidsche Rijn Utrecht 3. Geven van bewegibgoefeningen en spel voor zwaar dementerende mensen in verpleeg/verzorgcentrum De Blinkerd Baarn


Naam: J van Dijk
Beschikbaarheid: overdag ‘s avonds door de week
Ingeschreven sinds: 19-01-2017
Talent: Ik ben een onderwijsmens in hart en handen samenwerken is mijn voorwaarde/uitgangspunt openheid en integriteit zijn mijn kernwaarden Ik kan veel vind veel interessant en leer graag nieuwe zaken.


Naam: Jan de Vries
Beschikbaarheid: overdag door de week
Ingeschreven sinds: 02-09-2017
Talent: >40 jaar onderwijservaring p.o.


Naam: Joy Winter
Beschikbaarheid: overdag
Ingeschreven sinds: 05-11-2017
Talent: Ik ben een eerste jaars student Sociaal Werk. En ik zoek voor school een vrijwilligerswerk plek. Voor school moet ik 50 uur van de periode november tot juni maar ik wil graag langer door als dat mogelijk is omdat het me erg leuk lijkt om wat te doen voor de samenleving.


Naam: kaj van diemen
Beschikbaarheid: overdag door de week
Ingeschreven sinds: 29-03-2017
Talent: mijn talent is toneel en koken. ik speel graag toneel en doe ook aan recreatie op vakantieparken. qua koken doe ik dit graag voor grote groepen nieuwe gerechten bedenken en maken is het leukste


Naam: kim
Beschikbaarheid: overdag ‘s avonds door de week weekend
Ingeschreven sinds: 24-07-2017
Talent: ik zoek een leuke uitdaging en tijd besteding als vrijwilliger


Naam: Kirsten van hugten
Beschikbaarheid: overdag ‘s avonds door de week weekend
Ingeschreven sinds: 28-09-2016
Talent: Ik ben kirsten ik ben 25 jaar Ik heb ervaring met kleine kinderen door mijn stage op een gastouder verblijf daarnaast heb ik horeca ervaring zowel keuken als bediening catering en achter de bar


Naam: Leonie van Rossenberg
Beschikbaarheid: overdag door de week
Ingeschreven sinds: 17-07-2017
Talent: Ik wil graag ervaring opdoen in werkgebieden die mij nog onbekend zijn.


Naam: Marije Vernooij
Beschikbaarheid:
Ingeschreven sinds: 04-01-2018
Talent: Enthousiast creatief organisatorisch sterk


Naam: Marjan Overdiep
Beschikbaarheid: overdag door de week
Ingeschreven sinds: 07-07-2017
Talent: Als ex-hrm manager ben ik goed in het omgaan met mensen en hen te stimuleren tot verbetering of verandering danwel acceptatie. Problemen bespreken helpen met oplossing evt. Conflictbemiddeling.


Naam: Marlijne Boumeester
Beschikbaarheid: overdag ‘s avonds door de week weekend
Ingeschreven sinds: 17-05-2016
Talent: Ik studeer momenteel taalwetenschap in Utrecht. Vanuit mijn liefde voor taal lijkt het mij heel leuk om andere mensen te helpen bij het leren van de Nederlandse taal. Ik ben geduldig en enthousiast en sta open voor andere culturen.


Naam: Paul Bartelsman
Beschikbaarheid: overdag door de week
Ingeschreven sinds: 06-03-2017
Talent: Zie https://www.linkedin.com/in/paulbartelsman


Naam: Remco Goertz
Beschikbaarheid: overdag door de week
Ingeschreven sinds: 18-01-2018
Talent: Ik zou graag eerst willen weten wat er allemaal kan en verwacht wordt. Er zijn op dit moment voor mij nog beperkingen vanwege mijn gezondheid.


Naam: Robert Praas
Beschikbaarheid: overdag
Ingeschreven sinds: 26-01-2017
Talent: Ik draag graag mijn steuntje bij aan het werken aan oplossingen voor de wereldproblemen. Ik ben enthousiast en zet door.


Naam: Ronald
Beschikbaarheid: overdag
Ingeschreven sinds: 26-09-2017
Talent: 38 jaar gewerkt in de grafische industrie Ben flexibel en ben best handig met mijn handen. Kan goed met mensen omgaan.


Naam: Roos Poulissen
Beschikbaarheid: overdag door de week weekend
Ingeschreven sinds: 14-03-2017
Talent: Ik ben 25 jaar jong en wil daarom nog graag een opleiding doen. In september wil ik beginnen met de BBL opleiding administratief medewerkster en tot die tijd mag ik vrijwilligerswerk verrichten van mijn bijstandsorganisatie. Ik wil graag iets doen in de administratie of financiële administratie zodat ik vast kan proeven van het werk en het goed staat op mijn cv voordat ik een leerbedrijf zoek.


Naam: Saida Bryson
Beschikbaarheid: overdag door de week
Ingeschreven sinds: 26-07-2017
Talent: Ik ben sinds november 2015 werkzoekend. Om mijn kansen op een baan te vergroten ben ik vorig jaar oktober begonnen met de opleiding Praktijk Diploma Boekhouden. Inmiddels heb ik twee certificaten gehaald voor de onderdelen Boekhouden en Financiering. Voor het onderdeel Calculatie ben ik nog in opleiding en verwacht eind augustus examen af te leggen. Op zoek naar een werkervaringsplek Nu ben ik op zoek naar een werkervaringsplek waar ik kennis kan op bouwen “ om wat beeld bij het geluid te krijgen”. Ik zou graag kennis willen opbouwen in de financiële processen en de verwerking in de geautomatiseerde systemen. Vrijwilligerswerk in combinatie met een werkervaringplek Ik zou graag als vrijwilliger een bijdrage willen leveren aan een organisatie. Voor mij zou de ideale situatie zijn dat ik als vrijwilliger binnen een organisatie ook kennis en ervaring opbouw in de financiële processen. CV gestuurd nr Rianne


Naam: Tamara van der Nol
Beschikbaarheid: overdag door de week
Ingeschreven sinds: 09-02-2017
Talent: mijn talent is vooral gericht op klantenservice en klantgerichtheid daarnaast ben ik erg sociaal voelend.